Jante stivuitor

Compania noastra furnizeaza orice tip de janta aferenta echiparii stivuitoarelor pentru orice dimensiune, indiferent de versiunea de echipare si model de fabricatie. Livram orice tip de janta pentru urmatoarele tipuri de stivuitoare: OM, Still, Linde, Nissan, Toyota, Hyster, Jungherich, Doosan, Clark, Balkancar, Yale, Cesab etc. De asemenea comercializam seturi de inele elastice si inchidere pentru echiparea stivuitoarelor cu anvelope pneumatice sau cu anvelope pline, versiunea standard. Avem in stoc jante atat dintr-o bucata cat si din 2 bucati (split), iar in situatia in care janta solicitata nu este disponibila se aduce la comanda.

Furnizam orice cantitate pentru orice destinatie in maxim 24 ore in limita stocului disponibil. In situatia in care se doreste o janta specifica unui model de stivuitor foarte vechi pentru care nu se mai realizeaza piese de schimb, inclusiv jante, putem furniza la comanda o astfel de janta pe baza informatiilor puse la dispozitie.

Dispunem de stocurile necesare de jante pentru a va oferi solutii rapide pentru schimbarea rotilor , si a micsora timpul imobilizarii utilajului.

Jante pentru stivuitor tip split ( doua bucati ) :

janta stivuitor din doua bucati split

 

Jante stivuitor dintr-o bucata ( necesita inel si siguranta pentru anvelopele standard sau pneumatice ):

Jante dintr-o bucata stivuitor

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Powered by WordPress