Anvelope umplute cu spuma

riempimentoAntiforatura  Umplerea cu spuma – O solutie eficienta care elimina neplacerile create de anvelopele pneumatice utilizate in medii dificile , cu obiecte ascutite sau contondente.

umplere cu spumaUmplerea cu spuma a anvelopelor este solutia eficienta de eliminare a riscurilor de pana sau ruptura a anvelopei care provoaca daune economice si timpi morti in procesul de productie. Recomandam anvelopele umplute cu spuma pentru utilajele care lucreaza in medii dure cum ar fi turnatorii , santiere navale ,centre de prelucrare a fierului, mine etc.

filled tireSistemul consta in injectarea anvelopei cu un amestec pe baza de poliuretan, operatiune executata de catre un aparat special care amesteca omogen substantele in interiorul anvelopei in timp ce aceasta este deja montata pe janta. Injectarea se efectueaza prin supapa de umflare astfel incat solutia sa ocupe intregul volum interior al anvelopei.

»Costuri mai mici:
Prin eliminarea riscurilor de pana sau rupere a anvelopei reduceti costurile de reparare, intretinere si inlocuire , costurile cauzate de timpii morti  si neincadrarea in programul de lucru necesar finalizarii activitatilor  .

»Nivel de performanta crescut:
Anvelopele umplute cu spuma asigura o stabilitate mai mare fata de cele umplute cu aer . Viteza de utilizare este echivalenta cu cele umflate cu aer : 40km/h constant, dar putand pe distante scurte sa opereze pana la 60km/h.

»Securitate îmbunătățită:
Anvelopele umplute cu spuma cresc niveul de siguranta in exploatare, sunt eliminate riscurile de pierdere a presiunii sau explozie din cauza suprasarcinii sau imbatranirii pneurilor.

umplut

 

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Powered by WordPress